Tomasz73, W moim combi też chciałem kiedyś założyć głośniki do bagażnika ale na forum mi odradzali natomiast podpowiedzieli mi co by wygłuszyć przednie drzwi.dać dystanse z mdf-u.Tak zrobiłem i byłem w szoku.Na ori sprzęcie muza tak napie...la że szok.Zmieniłem ino gwizdki,dałem c GolfaIV.Tyłu i tak nie będziesz dobrze słyszał,skup sie lepiej na przodzie
gmail przekierownie wiadomości
Zwiń
X
-
gmail przekierownie wiadomości
czołem!
może ktoś będzie wiedział jak i mi pomoże
mam starą skrzynkę na gmailu. chce aby z tej skrzynki wszystkie wiadomości jakie na nią wchodzą, były przekazywane na 2 inne adresy mailowe.
w zakładce ustawienia-- Przekazywanie i POP/IMAP --- dodałem oba adresy--- przyszły na nie linki z kodami weryfikującymi--- potwierdziłem--- i teraz mogę wybrać przekierowanie na jeden lub drugi adres.
ALE JAK USTAWIĆ PRZEKIEROWANIE NA OBA TE ADRESY?
-
-
Tak na szybko to możesz to zrobić w następujący sposób:
w gmail - dajesz przekierowanie na inny adres 1 w ustawieniach innego adresu 1 dajesz przekierowanie na 2 adres z zaznaczoną opcją pozostaw kopie wiadomości na serwerze.
Inna opcja to w ustawieniach filtra dajesz *@* co oznacza wszystkie wiadomości przychodzące i dajesz przekierowanie.
Nie mam konta na gmail tw. może to nie działać poprawnie.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Komentarz